Wasbol

Published Feb 26, 23
10 min read

Colruyt: De Laagste Prijs, Voor Elk Product, Op Elk Moment.

Voor de bezoekers uit Noord-Brabant en Gelderland, vanaf deze week is het assortiment van Jan Linders ook opgenomen in de supermarkt vergelijking. Handig als je een Jan Linder supermarkt in je omgeving hebt! Ook voor deze supermarkt worden nu wekelijks de prijzen en folder aanbiedingen geactualiseerd.

Persil Wasmiddel Aanbieding Kopen? - Actuele-aanbiedingen.nlMicrovezel Wasmiddel Kopen? • Car Care Nederland


Vind uw favoriete folderaanbiedingen eenvoudig en snel op Zoek op woord, merk, winkel of categorie in het zoekveld of klik op een van de onderstaande links om de folder aanbiedingen te vinden die u zoekt.

Goedkoop Vloeibaar Wasmiddel - OnlinevoordeelshopWasmiddel Voor Je Motorfiets Kopen? - Tenkateshop.com


Fabrikanten van wasmiddelen zullen niet gauw toegeven dat hun poeders en vloeistoffen maar een paar dubbeltjes per pak of flacon kosten. Wat is het nou helemaal? Met 40 gram keukensoda, 40 gram gemalen huishoudzeep en 2,5 liter water maak je je eigen wasmiddel, voor ruim geschat €0,50. Het merendeel van de kosten van de bekende wasmiddelen gaat op aan reclame en onderzoek naar gewoonten van de mensen.

Bestsellers In Wasmiddel - Amazon.nl

Een van de trends is dat mensen tegenwoordig netter zijn op hun kleren. Daarom worden ze minder snel vies en hoeven ze minder vaak gewassen te worden. Dat is de reden dat de vloeibare wasmiddelen aan een onstuitbare opmars bezig zijn. In 2000 kocht het merendeel van de consumenten nog pakken met poeder, omdat de reinigende werking beter zou zijn dan de vloeibare versies.

Dat de kleding minder vies wordt, uit zich ook in de temperatuur waarop men wast. Die daalt. Toch zit er nog flink wat rek in de prijzen. Dat zie je aan de aanbiedingen van wasmiddelen. Een flink pak van bijna vier kilo poeder gaat zomaar van €34 naar €17, een flacon van €16 staat af en toe te koop voor de helft.

Ze hebben allemaal een verschillende inhoud. Voordat je de prijs per wasbeurt hebt vergeleken, gaat de winkel sluiten. Dus kiezen veel mensen uit gewoonte hetzelfde als de vorige keer. De grootste favoriet is Ariel met een marktaandeel van 21 procent, op de voet gevolgd door Robijn, Dash en Omo. Ze kosten gemiddeld zo’n €0,30 per wasbeurt.

Robijn Aanbiedingen - Tot 78% Korting!

Dat komt neer op €0,83 per wasbeurt bij een volle wasmachine. Maar volgens recent onderzoek van de Consumentenbond is de prijs lang niet altijd bepalend voor de kwaliteit. Uit een test van begin dit jaar kwam Una Wit, het huismerk van de Aldi, als beste uit de bus en dat kost maar €0,13 per wasbeurt.

Erkende merken als Ariel, Persil of Robijn, die ruim tweemaal zo duur zijn omdat er veel reclame voor gemaakt moet worden, kwamen niet verder dan de subtop.

Folder, De laatste deals en aanbiedingen.

Robijn Color 3 L - Makro Nederland

Met onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte. Meld je aan en ontvang een aantal keer per week speciaal op jou afgestemde veilingen en acties van Vakantie, Veilingen.

Geplaatst door: haarp op: 17-01-2012 00:36Vandaag heb ik met Henkel (Witte Reus) gebeld en wat blijkt ! Vloeibaar wasmiddel bederft na 1 jaar. Tja .. stond niet op de verpakking. Geld voor ieder merk. Als de vloeistof ietwat klontert dan moet je deze niet meer gebruiken. Ik zou maar niet te veel wasmiddel in huis halen of op een rommelmarkt kopen.Na gebruik van klonterige Robijn een telefoontje gepleegd naar Unilever Nederland waar zeer uitvoerig werd verteld dat er op de fles een code staat waaraan je kunt zien tot welk jaar het gebruikt kan worden. Heel attent werd mij een nieuwe fles gestuurd en dus bij een aanbieding, niet te veel in huis halen.

Folders - Boni Supermarkt

Ik zal voortaan toch maar wat minder verschillende geurtjes in huis halen dus... *Leermomentje*Reactie door jolan2604 op 17-01-2012 12:31Dat van de wasverzachter heb ik heel lang geleden ook al ondervonden. ben ook al weer een poos geleden teruggegaan naar waspoeders ,houden toch de machine schoner. alleen bij wol/fijnwas gebruik ik vloeibare wasmiddel.

Tegen mij werd er toen ik naar de fabrikant belde verteld dat het aan temperatuur verschillen bij bewaren kon liggen, maar ik bewaar mijn wasmiddelen altijd op dezelfde temperatuur en in dezelfde verwarmde ruimte (kamertemperatuur) . Men zei ook dat ik de wasverzachter niet meer kon gebruiken. Ik had net een bus van 4 liter gekocht.

Verder vind ik dat men duidelijk zou moeten vermelden dat de houdbaarheid maar beperkt is en duidelijk de houdbaarheids datum vermelden zodat je als je iets komt ook niet voor de verrassing komt te staan (net als ik) dat het te lang in de winkel heeft gestaan. Volgens fabrikant gebeurd het nogal eens dat men in de winkel de wasmiddelen gewoon bijvullen en dan kan het gebeuren dat er wel eens 1 of een paar flessen steeds achteraan blijven staan en dan "verlopen".

Folders - Boni Supermarkt

Ik ben nog niet gaan controleren maar ik haal altijd grootverpakkingen bij de Makro en die zijn beslist allemaal al over de tijd heen. Heb echter nog niets gemerkt van klonters of zo. Giet het wasmiddel of de wasverzachter altijd over in een veel kleinere fles voor gemakkelijker gebruik. De voorraad staat in een onverwarmde bergruimte.

Het rook overigens niet anders, maar het was echt heel dik en blubberig, en ik kreeg het ook met een hoop extra water in de fles, niet meer verdund. Reactie door mbloe op 17-01-2012 14:14Volgens mij valt het wel mee. Ik heb wel ooit eens een nieuwe fles gehad van Robijn wasverzachter, die uit klonten bestond.

Heb ik gedaan, en bleek dat van nummer zoveel tot zoveel er een productiefout in zat. Ik mocht het gewoon gebruiken, er was verder niets mis mee, maar zou evengoed een nieuwe fles toegestuurd krijgen. Binnen enkele dagen had ik die ook! :-)Reactie door pinquin op 17-01-2012 14:34Herkenningsverschijnselen zijn: de wasverzachter geeft klonten; ruikt niet fris meer; verdunnen met water helpt niet en is slecht voor uw machine en als de wasverzachter lijkt op dikke vla of yoghurt is ze echt beter niet te gebruiken.

Wasmiddelen, Wasverzachters Bestellen - Albert Heijn

Heel attent werd mij een nieuwe fles gestuurd en dus bij een aanbieding, niet te veel in huis Quote Heb zojuist mijn flessen nagekeken maar zie nergens een code waaruit ik iets op kan maken. Kunt u me zeggen waar die staat?? Of kunnen ze dat alleen bij unilever nakijken.

Teveel wasmiddel op voorraad kopen(van wege aanbieding oid), heeft dan ook geen enkele zin. Mijn ervaring is dat het best een half jaartje over die datum kan gaan. Veel langer ook niet, dan neemt de werkzaamheid af. Reactie door pinquin op 17-01-2012 17:07U kunt de code meestal vinden op de fles onderaan de voorkant.

Mijn flessen waren van een aanbieding en als voorbeeld: 1165 6P4 1732 betekent volgens de mevrouw van Unilever dat het goed blijft tot eind 2011. Reactie door tot15karakters op 17-01-2012 17:10Zullen we de politieke partijen vragen om alle producten die kunnen bederven een datum te eisen. Ook oude verf is vaak niet meer bruikbaar en hetzelfde voor olie waar de dopes uitzakken.

Voordeeldrogisterij.nl - Robijn Wasverzachter - Tot 70% Korting

Nu begrijp ik waarom deze zo goedkoop worden verkocht. Afgeschreven partijen uit magazijnen welke via de zwarte markt richting rommelmarkt gaan. Dit zal niet voor alle verkopers op een rommelmarkt zijn doch probeer eerst de code te ontcijferen zodat je weet dat het geen oude troep is. Alleen het punt: hoe ontcijfer je een code die op de fles staat !? Reactie door mario47 op 17-01-2012 19:08Wat een onzin.

Ooit opgekocht op een veiling. Dus laat je eigen maar wat wijs maken, Reactie door Jossy op 17-01-2012 20:20Argh, op mijn flessen staat helemaal geen houdbaard datum? Op geen enkele! Ik zie wel codes maar wat die inhouden? Een fles is al zeker meer dan een jaar open maar het ziet er heel vloeibaar uit......

Tja .. stond niet op de verpakking. Geld voor ieder merk. Als de vloeistof ietwat klontert dan moet je deze niet meer gebruiken. Ik zou maar niet te veel wasmiddel in huis halen of op een rommelmarkt kopen. einde Quote Wat een kul. Mijn zeep en shampoo is zeker 5 jaar oud.

Robijn Wasverzachter - Top 18 Aanbiedingen - Wascapsules

Je moet ook voor gebruik schudden!!!!! Reactie door zoekster op 17-01-2012 21:52Sowieso slechte ervaring met vloeibaar wasmiddel. Mijn wasmachine ging ervan stinken. Op 95 graden wassen, azijn erin, niets hielp, de stank bleef. Toen terug naar het waspoeder en binnen de kortste keren was de stank verdwenen. Voor mij geen vloeibaar wasmiddel meer en het poeder gaat jaaaaren mee.

Ik had het ook met robijn was verzachter,1 jaat tot anderhalf jaar konik het gebruken,werd gezegt. ook ik kreeg 2 nieuwe flesjes!!! Leuk maar deze had ik nog geen 3maanden in huis en ja hoor!! het werd toen al een grote dikke klont. Bij Lenor of huismerken is mij dit nog nooit overkomen.

Klonterende of stroopachtige wasmidellen kunnen je wasmachine beschadigen. Denk aan de reclames voor "koud wassen", deze hebben al veel schade aangericht bij nieuwe en oude wasmachines. Deze topic vind je ook hier bij Kassa-online. Probeer iedere informatie te delen daar deze manier van koud wassen nog relatief nieuw is. Reactie door haarp op 18-01-2012 10:20Quote: jserle schreef op woensdag 18 jan 2012, 02:34: Gemiddeld 6 jaar oud is het beste.

Robijn Wasmiddel Aanbieding: Pak Tot 20% Korting In ...

Ik heb hele voorraden vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Ik doe mijn boodschappen bij Hoogvliet en daar staan achterop de kassabon spaarzegels. Twaalf spaarzegels op een spaarkaart en je krijgt een gratis product. Dit is regelmatig vloeibaar wasmiddel of wasverzachter. Ook koop ik wasmiddel en/of wasverzachter als het in de aanbieding is.

i.d. Misschien omdat ik deze in mijn kelder bewaar en niet op kamertemperatuur. Wellicht een tip hoewel de meeste mensen geen kelder hebben(het voordeel van een wat ouder huis). Maar 's winters kan iedereen het op lagere temperatuur bewaren en 's zomers in de hal of zo. Reactie door mario47 op 18-01-2012 17:53Quote: misty&moos schreef op woensdag 18 jan 2012, 12:46: Wat een onzin verhalen allemaal.

Misschien omdat ik deze in mijn kelder bewaar en niet op kamertemperatuur. Wellicht een tip hoewel de meeste mensen geen kelder hebben(het voordeel van een wat ouder huis). Maar 's winters kan iedereen het op lagere temperatuur bewaren en 's zomers in de hal of zo. einde Quote Helemaal mee eens.

Nieuwste Plus Folder Reclamefolder.nl

En oké, dat waren wel flessen die meer dan 2 jaar oud (en ook geopend) waren, maar toch... Het kan dus wel! (Ik was niet zo heel vaak, en heb iets van 5 flessen met verschillende geurtjes staan, omdat ik het leuk vind om soms eens een ander geurtje te gebruiken.

Zolang het niet klontert was ik gewoon door met wat ik als allleenstaande nog heb en lang mee doe. Het is allemaal al duur genoet zeg. Wasverzachter vind ik toch niks. Zwart goed was ik vaak in schoonmaakazijn. Ook goed voor de wasmachine. Reactie door marijke77 op 18-01-2012 21:17Mensen zijn zelf verstandig genoeg om te zien of ze iets wel of niet kunnen gebruiken, als er al klontjes in zitten dan even roeren of schudden en klontjes zijn weg, laat je niet opdraaien door de fabrikant dat je het weg moet gooien want zij hebben liever dat je een nieuwe koopt vedienen ze lekker weer wat.

Er wordt veel te veel weggegooid (wascapsule). Reactie door mbloe op 19-01-2012 09:43@ Hanneke Geurtjes per fles afwisselen dan? :-) Dan hoef je er niet zo veel in te slaan.....Reactie door hanneke op 19-01-2012 12:13@Marijke77: Ik acht mijzelf inderdaad redelijk verstandig. Toch was er bij mij wel sprake van meer dan "wat klontjes die met een beetje schudden weer weg zijn".

Zwitsal Wasmiddel Aanbieding

Wasmiddelen, Wasverzachters Bestellen - Albert HeijnWasmiddel Kopen? Vergelijk Aanbiedingen Op Deal.nl


Omdat het op die manier dus ook niet door de uitgang van het wasverzachterbakje kon, was het dus echt niet meer bruikbaar. @mbloe: Dat zou natuurlijk kunnen, en dat ga ik voortaan dus ook wel doen, alleen is er dan weinig afwisseling meer mogelijk, en komt het er dus voor mij op neer dat ik maandenlang hetzelfde geurtje aan mijn was heb. aanbieding wasmiddel.

More from Internet, Shoppen, Pagina's

Navigation

Home

Latest Posts

Wasbol

Published Feb 26, 23
10 min read

Published Feb 03, 23
8 min read

Luiers In De Aanbieding Pampers

Published Jun 06, 22
8 min read